Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Verden er regissert. Vi er regissører

Her for tiden er det studieuke. Det er både avslappende og stressende! For de som lurer så er det markedskommunikasjon det handler om nå for tida. Det vet jeg ikke helt hva jeg synes om enda … Da Hans Geelmuyden var på skolen og holdt foredrag for noen uker siden sa han at verden er regissert. Og vi er regissører. Det kan få en til å klø i fingrene, eller bli helt forvirra. Hva skjedde med å tenke sjæl? Å segmentere mennesker er skumle saker

Jeg så i utgangspunktet for meg markedskommunikasjon som et hardt og rasjonelt fag, for folk som tilbringer mestedelen av døgnet i en dress og synes søylediagrammer er supert. Jeg ble veldig inspirert da jeg fikk høre at god kommunikasjon er svært emosjonelt basert. Det høres bedre ut. Eller kanskje det gjør markedskommunikasjon enda mer suspekt. For hvor går egentlig grensen mellom strategisk kommunikasjon og strategisk manipulasjon …?

Reason is the slave of emotion. — Hume

Litt visdom og litt gulrotkake

Tell me, and I will forget.
Show me, and I may remember.
Involve me, and I will understand.

(Confucius, BC 450)

Nå for tiden har vi om strategisk kommunikasjon på skolen, og jeg har gått rundt og tenkt på hva jeg kan skrive om det. Foreløpig bobler det ikke ut i ord så lett som jeg skulle ønske, det må mer jobbes ut og lirkes fram. Da hjelper det å tygge på gamle sitater. De minner om at dette er viktig og at det kommer til å falle på plass.

Følg Elefantzonen med RSS