Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Plutselig strikkedilla

I dag har jeg strikket et helt skjerf! Jeg ble så inspirert av en jente som satt og strikket foran meg på en forelesning. Det minnet meg på hvor avslappende og behagelig det faktisk er å stikke. Nå er vel egentlig skjerf det eneste jeg kan lage, så det er flaks at det er et såpass praktisk plagg! Og så er det fint å gi til noen du liker. Det varmer på flere måter enn bare én. Bestemødre er lure.

Husk

Jeg står oppreist ved kjøkkenbordet med klokka i hånda og heller innpå store slurker med kaffe. Det er ikke kaffen som er det viktigste her, men å kreve sin morgentimeout — uansett om den ikke alltid er breakfast at Tiffany’s er det viktig å gjøre noe om morgenen som du egentlig ikke trenger å gjøre akkurat nå — støvsuge, høre på regnet, svare på mail, lese noen sider. Det er den viktig, fordi når du sover, svever personligheten og tankene dine over kroppen din, og når du våkner er de ikke helt på plass før en morgentimeout senere.

Så hvis du stormer ut i en bråkete verden raskere enn du burde, vil personligheten din dingle rundt i løse lufta der hjemme i leiligheten, rådløs og forvirra over hvor i alle dager resten av deg har blitt av, og kroppen din vil løpe rundt som en hodeløs høne og bare kjenne at noe er feil, uten å vite hva. Det er dette som kalles å ikke føle seg helt som seg selv. Ikke rart du ikke føler deg som deg selv: Ingen morgentimeout, ingen deg. Derfor: Husk nøkler, husk kort, husk mobil. Husk penn, husk papir. Og husk hodet ditt.

Følg Elefantzonen med RSS