Forrige innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det siste innlegget på en stund … eller for alltid?

I fjor på denne tiden bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve å blogge hver dag i et år. Det har vært en deadline kl. 00:00 hver dag i 365 dager. Jeg har hatt én ramme: Hver dag skulle det være noe som ga meg en følelse av at dette stemmer, på en eller annen måte: Dette sier noe om meg, min smak, eller noe om hvordan jeg føler meg akkurat i dag. Nå som jeg har kommet inn i en slags rytme, blir det rart å våkne i morgen tidlig og tenke: «I dag skal jeg ikke blogge». Og kanskje ikke dagen etter det heller.

Jeg startet denne bloggen da jeg var 12 år, og i 2012 blir jeg 23. I januar er det 10-års-jubileum. Jeg har tenkt på det mange ganger: Hvor lenge skal dette vare? Og i desember fant jeg ut at et helt år med blogging kanskje er en fin måte å avslutte det på.

I 2011 fant jeg ut hvordan det er å blogge hver dag. Og i 2012 vil jeg prøve å finne ut hvordan det er å skrive uten å legge det ut på Internett. Det er ganske rart. Jeg har jo aldri gjort det før.

Dette er nesten som i en romantisk komedie, der noen gjør det slutt etter lang tid, fordi: «Where is this all going?» Jeg har fått kjempemange idéer gjennom å skrive denne bloggen, og særlig gjennom det siste året. Men man forandrer seg, og vokser fra ting. Nå er det på tide å gå videre.

Kanskje vi sees i en annen blogg et sted, eller kanskje vi sees på papir. (Eller lesebrett). Håper dere vil bla dere gjennom innleggene i arkivet, som dere finner i navigasjonen til venstre. Jeg har lagt ned mye kjærlighet i dem.

Godt nyttår og takk!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS