Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ting jeg liker: Når et nytt år er i ferd med å begynne

Når jula er over er det på tide å begynne å tenke på nyttår. Nyttår er tiden for blanke ark, store planer, optimistiske tanker. I år har jeg hatt en plan om å blogge hver dag i et år, og nå begynner vi å nærme oss målstreken — men ikke helt enda. Noen ganger drømmer jeg at jeg har glemt å blogge. Den følelsen. Det er litt ubehagelig. Men kanskje er det nettopp fordi det har skjedd i en drøm, at det ikke har skjedd i virkeligheten.

Etter nyttår har jeg ikke tenkt å blogge hver dag (bare av og til) — da skal jeg finne på et eller annet nytt prosjekt. Hva det blir, og om det skal være daglig, ukentlig, eller kanskje bare månedlig vet jeg ikke enda. Jeg lurer også på om jeg skal fortelle om det til noen, eller om det å fortelle om det ødelegger motivasjonen, og det heller er best å holde det hemmelig. Det er gøy å vise prosessen mens man er oppi den selv, og det skaper også litt ekstra press som jeg tror er bra. Men det er også spennende å tenke på det å lage noe i all hemmelighet og vise det fram helt plutselig, ved slutten av et fremtidig år. Det er en ting jeg liker.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS