Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

God jul!

Diktet på bildet over er fra samme sted som Vera-historien som jeg fant for en stund siden.

I dag er det julaften. Vi har sett på Alene hjemme, min idé av Sølvguttene. Når strykehjernet deiser i hodet på den skurken, da ringer julen inn! Håper alle har spist seg gode og mette, og fått seg mange gode lattere!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS