Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

«The plants are hanging in there, so us humans had better do it too»

via Brain Pickings

Julen er tiden for evig håp. Det sier mammaen til Kevin i Hjemme Alene, «This is Christmas. The season of perpetual hope» –- så da må det være sant. Denne videoen handler om cherry blossoms i Japan etter tsunamien. Det ga meg på en eller annen måte litt julestemning. Eller: En følelse av håp.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS