Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Personlighet

“I feel too much. That’s what’s going on.’ ‘Do you think one can feel too much? Or just feel in the wrong ways?’ ‘My insides don’t match up with my outsides.’ ‘Do anyone’s insides and outsides match up?’ ‘I don’t know. I’m only me.’ ‘Maybe that’s what a person’s personality is: the difference between the inside and outside.’ ‘But it’s worse for me.’ ‘I wonder if everyone thinks it’s worse for him.’ ‘Probably. But it really is worse for me.”

— Jonathan Safran Foer,
Extremely Loud and Incredibly Close

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS