Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Julelys

Jul er jul. Jul kan være stressende. Jul krever. Gir prestasjonsangst. Jul kan bli for mye av alt. Av alt det gode, alt er så mye og så godt at det ikke er godt lenger, bare for mye. En kan være så mett, allerede før det har startet. Jeg er så lei av julenisser. Jeg er så lei av kristtorn. Jeg er så lei av fargekombinasjonen rødt og grønt! Men dette liker jeg: Når vintermørket blir pyntet opp med lys. Bittesmå lys overalt. Lys i været, lys i trærne, lys i alle vinduer.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS