Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

«Dette skiltet er ikke spesielt pent,» står det på skiltet

Kom over dette skiltet i Bogstadveien. Jeg vet ikke om det er bra. Det er ugjennomtenkt (eller i hvert fall tilsynelatende). Det er rart. Sier det noe om Volt? Eller sier det bare se på meg!? Jeg begynner å lese, jeg! Det skiller seg ut. Så jeg vet ikke hva det kan lære oss. Ikke tenk så mye? Ikke prøv å være fancy? Gjør motsatt av det som er meningen? Det trenger ikke være kort? Våg å være litt teit? Våg å være litt menneskelig? Det fanget oppmerksomheten min!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS