Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Mad Men

Jeg har endelig kjøpt min første sesong med Mad Men — TV-serien om reklameverdenen på 60-tallet i New York City. Jeg har utrolig nok ikke sett noe av den før, noe jeg blir minnet på hele tiden. Så nå er det på tide! Jeg liker jo reklame. Og jeg liker 60-tallet. Og jeg liker New York City!

Hva synes du om Mad Men?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS