Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bevegelsespoesi

Du burde sjekke ut Motionpoems. Der samarbeider poeter og animatører om å lage bevegelse av poesi. Det funker så bra! Prosjektet startet med en animatør som elsket poesi, og en poet som elsket animasjon. Nå er det flere animatører og poeter som er med. Mitt favoritt-bevegelsesdikt så langt er RENDER, RENDER av Thomas Lux som handler om å skrive poesi.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS