Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

An oldie, but a goodie

Denne uken holder vi på med å lage print-reklame for bilmerket Honda. Det er kult, men også en rart siden jeg verken kjører bil — og enda mindre ønsker å kjøpe en. Likevel må jeg innrømme at jeg faktisk ble litt forført av dette japanske bilmerket da jeg for første gang lærte at Honda ble grunnlagt av en fyr som het Soichiro Honda (1906–1991). Han var 8 år da han så en motordreven bil for første gang. Men den lekket olje. Så han bøyde seg ned for å lukte på det. Og det var som parfyme.

Har du hørt noe så flott? Det var som parfyme. Jeg elsker det drømmende engasjementet, faktisk selv om det er for en bil. Hvem skulle tro det! Noe annet jeg liker er Volkswagen-reklamen (ikke Honda, altså) øverst i dette innlegget. Det er en klassiker, men jeg aldri blogget den før — så jeg tenkte det var et bra tidspunkt å gjøre det nå! Men en ting jeg lurer på … fra en som ikke har greie på bil: Er det noe Volkswagen-sk ved denne reklamen (… ved Darth Vader?) eller gjelder det bare å ha flaks med å putte produktet sitt inn i den mest sjarmerende fortellingen?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS