Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Neste stasjon er: Nationaltheatret

Vi er på Nationaltheatret for å se Rockeulven på Hovedscenen. For en som tenker på Nationaltheatret først og fremst som et trikk-, buss- og bane-stopp, er det spesielt å komme inn et sted som faktisk er alt annet. Det er overdådig, romantisk, nesten latterlig majestetisk. Nøyaktig over streken for too much, Men noen ganger er det bare fint. Kanskje jeg bare er for minimalistisk. I tilfelle er dette stedet å lette på den snippen. Engler i taket? Hvorfor ikke! Gullbuer? Bring it on! Kaféen er en ballsal, og da er det bare more som er more.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS