Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Verden er regissert. Vi er regissører

Her for tiden er det studieuke. Det er både avslappende og stressende! For de som lurer så er det markedskommunikasjon det handler om nå for tida. Det vet jeg ikke helt hva jeg synes om enda … Da Hans Geelmuyden var på skolen og holdt foredrag for noen uker siden sa han at verden er regissert. Og vi er regissører. Det kan få en til å klø i fingrene, eller bli helt forvirra. Hva skjedde med å tenke sjæl? Å segmentere mennesker er skumle saker

Jeg så i utgangspunktet for meg markedskommunikasjon som et hardt og rasjonelt fag, for folk som tilbringer mestedelen av døgnet i en dress og synes søylediagrammer er supert. Jeg ble veldig inspirert da jeg fikk høre at god kommunikasjon er svært emosjonelt basert. Det høres bedre ut. Eller kanskje det gjør markedskommunikasjon enda mer suspekt. For hvor går egentlig grensen mellom strategisk kommunikasjon og strategisk manipulasjon …?

Reason is the slave of emotion. — Hume

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS