Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ekstremt høyt og utrolig nært

… blir film! Visste du det? Jeg leste det akkurat hos English Muse. Filmen er basert på romanen av Jonathan Safran Foer fra 2005. Den handler om den ni år gamle gutten Oskar Schell som leter etter låsen til nøkkelen som faren etterlot seg etter terrorangrepet 11. september 2001. Det ser ut som en helt utrolig film. Hva synes du?

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS