Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Fra Gud til … Moleskine?

Denne boka prøver jeg å lese nå. Den har gullglitrende bokstaver på forsiden. Så derfor ikke særlig avskrekkende, selv om den er pensum. «Fra Gud til Gucci» handler om at våre valg av en vare framfor en annen styres av noe immaterielt eller symbolsk. Det er ikke den materielle varen vi velger, men verdiene og indentiteten knyttet til produktet. De finnes fordi vi tror de finnes.

Jeg leser dette mens jeg trykker på iPhonen med jevne mellomrom for å sjekke klokka, og da får jeg øye på Moleskine-logoen som jeg har som bakgrunnsbilde på lock-screen. Jeg har den der fordi jeg liker den. Fordi jeg liker notatbøker. Moleskine gir meg assosiasjoner til forfattere av fjerne tider, tidløs håndskrift og kvalitet. Det føles riktig, det føles bra, det føles meg. Men plutselig føles det veldig rart. Det er som om jeg har prøvd å overføre alle disse verdiene til min iPhone. Historien, nostalgien og kreativiteten. Jeg liker det jo, så det blir naturlig til en del av min identitet.

Det er ganske godt gjort av Moleskine.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS