Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ca. 25 ting som inspirerer meg nå

Faksimile: Pinterest

strikkegensere / hvitt + grått / hvitt + brunt / lyseblått + gull / rødt + rosa / sitater / trapper med oppbevaring { stairs with storage } / knapper / krager / små ringpermer / kraftig typografi / hvite gulv / papirblomster / snirklete håndskrift / brunpapir / velorganiserte vesker / fargerike overraskelser / sammenkrøllet papir / plastlommer / fargerike binders / klippe og lime / metallisk / runde hjørner / glidelåser / naturlig lys / effortlessly ~ med letthet / whitespace / mørkeblått / seriffer / minimalisme / industri / blanding av teksturer / pocketbøker på ca. 250 sider / — og ting som blir perfekte fordi de ikke er det

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS