Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Meta

BLOODROP (HD 2D) fra Alexei PopogrebskyVimeo.

«When what you see is not what you get». Jeg har alltid likt fortellinger der det blir satt fokus på det som handler om metafysikk. Dimensjoner, tid, tyngdekraft og perspektiver. Sånne ting som får hjernecellene til å kile. Det kan være karakterene i en fortelling som blir klar over at de finnes fordi noen skriver om dem (Sofies Verden). Eller som i den lille kortfilmen over, med en fyr som oppdager en verden som mangler en dimensjon.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS