Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Litt visdom og litt gulrotkake

Tell me, and I will forget.
Show me, and I may remember.
Involve me, and I will understand.

(Confucius, BC 450)

Nå for tiden har vi om strategisk kommunikasjon på skolen, og jeg har gått rundt og tenkt på hva jeg kan skrive om det. Foreløpig bobler det ikke ut i ord så lett som jeg skulle ønske, det må mer jobbes ut og lirkes fram. Da hjelper det å tygge på gamle sitater. De minner om at dette er viktig og at det kommer til å falle på plass.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS