Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Plutselig strikkedilla

I dag har jeg strikket et helt skjerf! Jeg ble så inspirert av en jente som satt og strikket foran meg på en forelesning. Det minnet meg på hvor avslappende og behagelig det faktisk er å stikke. Nå er vel egentlig skjerf det eneste jeg kan lage, så det er flaks at det er et såpass praktisk plagg! Og så er det fint å gi til noen du liker. Det varmer på flere måter enn bare én. Bestemødre er lure.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS