Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ord som smaker sjokolade

Det eneste som er bedre enn ekstra fin sjokolade, er ekstra fine ord. Disse fant jeg i emballasjen til den fineste sjokoladen jeg noen gang har smakt, nemlig italienske Amadei. Det får meg til å lure på sjokoladeskribenter. Hvem skriver disse fine ordene som dufter av sjokolade på innsiden av sjokoladeemballasjen? Det er jo liksom reklame, men likevel helt utrolig fint og poetisk. Om sjokolade. Bare sjokolade. Og jeg liker hvordan sjokolade blir, for en liten stund, til det viktigste i verden.

Chocolate. The reward of our childhood. The softness of a warm embrace. The energy that makes us want to act, create and discover. The temptation which is so sweet to surrender to. The gift we love to give and wish we’d receive a little more often. A journey to distant lands to help the best cocoa varieties grow and thrive. Forming relationships of friendships, respect and partnership with the people who live where cocoa grows, keepers of anicent knowledge.
An encounter with the past and a link to the future. Chocolate. We make it just for you, with love.

AMEDEI

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS