Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Husk

Jeg står oppreist ved kjøkkenbordet med klokka i hånda og heller innpå store slurker med kaffe. Det er ikke kaffen som er det viktigste her, men å kreve sin morgentimeout — uansett om den ikke alltid er breakfast at Tiffany’s er det viktig å gjøre noe om morgenen som du egentlig ikke trenger å gjøre akkurat nå — støvsuge, høre på regnet, svare på mail, lese noen sider. Det er den viktig, fordi når du sover, svever personligheten og tankene dine over kroppen din, og når du våkner er de ikke helt på plass før en morgentimeout senere.

Så hvis du stormer ut i en bråkete verden raskere enn du burde, vil personligheten din dingle rundt i løse lufta der hjemme i leiligheten, rådløs og forvirra over hvor i alle dager resten av deg har blitt av, og kroppen din vil løpe rundt som en hodeløs høne og bare kjenne at noe er feil, uten å vite hva. Det er dette som kalles å ikke føle seg helt som seg selv. Ikke rart du ikke føler deg som deg selv: Ingen morgentimeout, ingen deg. Derfor: Husk nøkler, husk kort, husk mobil. Husk penn, husk papir. Og husk hodet ditt.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS