Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Beirut

I dag hører jeg på det nye albumet til Beirut som heter The Rip Tide. Beirut var en av mine favoritter for et par år siden, med The Gulag Orkestar (2006) og spesielt The Flying Club Cup (2007). Men så kom March of the Zapotec (2009) som ikke var helt min kopp te. Det nye albumet derimot er Beirut akkurat slik jeg husker og liker Beirut.

+ The Rip Tide på Spotify

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS