Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Alt i orden

Endelig fant jeg redskapet man trenger for å lage disse kule, retro merkelappene. Fint til navnemerking, eller bare til å lage en laaang strimle med et fantastisk sitat og klistre det et sted hvor du alltid vil få øye på det. Hver bokstav må snurres frem i hjulet og presses inn i teipen. Så det er litt tungvindt — men ganske fascinerende også, særlig når det får teksten til å bli litt tredimensjonal. Det eneste minuset må være at den ikke har Ø og &. Men bortsett fra det, kul dings for orden i hjemmet — eller til å forevige fine ord.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS