Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Papir og digitalt

While you sketch on paper, your idea goes digital

Hadde det ikke vært fint hvis idéene dine hadde blitt digital vektorgrafikk mens du drodlet dem ned på et vanlig papir? Inkling fra Wacom kommer for salg om litt under en måned, og hvis den funker som den påstår, er jeg litt nysgjerrig. Når vi veksler mellom analogt og digitalt, papir og skjerm, er det perfekt med løsninger som smelter sammen. Det er supert at man kan tegne digitalt uten å måtte ha datamaskinen i nærheten. Den eneste bakdelen må være at Inkling ikke er trådløst. Men — sammenlignet med all tidsbesparelsen som denne tegnelaseren i teorien kan føre meg seg, så tror jeg vi kunne levd med det!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS