Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hoppipolla

Til å være en sydvestlending i Oslo er jeg overraskende dårlig forbredt på regnværsdager. Jeg ender som regel opp plaskende i tøysko, noe som ikke er særlig kult i lengden. Men for å være helt ærlig har tanken om støvler vært enda mer avskrekkende. Vannstøvler. Klamme, lange, svømmeføtter. Det føles malplassert i alle andre sammenhenger enn på fisketur.

Men i dag, etter å ha fått en regnskur over meg så voldsom og plutselig at jeg ikke en gang rakk å slå opp paraplyen, bestemte jeg meg. Svømmeføtter eller ei. Dette går ikke lenger. Jeg gikk til aksjon i en butikk der jeg visste jeg ville finne dem, og så helt plutselig … finner jeg disse, som jeg liker kjempegodt. De er lave og har faktisk en slags såle — og aller best, samme farger som en kopp cappuccino.

Jeg tror vi kommer til å bli veldig lykkelige sammen denne høsten. Og mange, mange høster framover.

PS: «Hoppipolla» er islandsk og betyr «hoppe i sølepytter». Det er en sang av Sigur Rós, du kan høre den her.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS