Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Si noe fint

via Black Eiffel

Hva skjer når du putter en megafon på en talerstol med skiltet Say something nice, og plasserer den midt i en folkemengde? Jeg liker hun som roper etter damen med paraplyen og sier at den er søt. Og den lille gutten som sier To infinity and beyond! For en fantastisk fin idé!

Hva ville du sagt?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS