Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Submarine

Noen ganger kan det begynne å regne, og da kan du løpe inn på nærmeste kino og se en tilfeldig film som begynner om 10 minutter, den tilfeldige filmen kan bli Submarine og når du går ut igjen er du glad for at det hadde begynt å regne og du ikke hadde hatt paraply, og nå hadde det stoppet.

Submarine har avbrekk inn i fantasien og det som kunne vært, og akkurat det minner meg plutselig om Amélié. Men der Amélié er fransk og i rødtoner, er Submarine britisk og i blåtoner. Oliver leser ordbøker, skriver overlevelses-essay til jenta på skolen som blir mobbet, og falske brev fra far til mor, og tegner graf over dimmeren på soverommet. Han prøver å redde et ekteskap. Samtidig strever han i sitt eget forhold til Jordana. Det handler om at du kan egentlig aldri vite hva noen andre tenker.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS