Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Westerdals kapittel 2: Dag 1

En fyr løper alt han kan på tredemølla i bygningen ved siden av. Jeg sitter utenfor på trappa. SATS er der, Westerdals er her. Det er første skoledag. Igjen. Så langt er det egentlig ganske likt som i fjor. Bortsett fra at Westerdals har flyttet og det er en helt ny trapp. Men det er fortsatt en trapp, og du sitter på den og venter, fordi dette er den dagen i semesteret der du er altfor tidlig ute. Snart kommer rektor ut og sier i en megafon. «Hei, godt å se dere!» Nye studenter har begynt, andre er ferdige og har dratt. Nå er du en av de midt imellom.

Jeg var bare så utrolig spent på hvordan den nye skolen så ut innendørs, og jeg har allerede funnet noe som jeg savnet på den gamle Westerdals. Nemlig en lys og luftig nå-skal-vi-bare-lese-eller-skrive-og-være-stille-krok. Det var også morsomt å oppdage disse toalettene, de er jo akkurat som Westerdals: Modige og alt annet enn ordinære.

Lærerne hadde kledt seg i gule t-skjorter for å matche den nye bygningen. Og vi fikk både lunsj og en brief. Briefen skriver jeg litt mer om i morgen. Gøy å være tilbake!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS