Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bevege seg langsomt

40mm underworld fra James MillerVimeo.

Hvis det er sånn at de utenomjordiske allerede er på Jorda, da tror jeg vi må rette blikket mot sneglene. Antenner på hodet og huset på ryggen? De rareste av de vanligste skapningene jeg vet om! Denne lille videoen i et kult croppet format, fanger dem nydelig. Må sees! Og gjør det i fullskjermformat { dobbelklikk på videoen }.

Musikken er av Jean Michel Jarre — og er også noe helt for seg selv. Du kan høre mer på Spotify.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS