Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bokstavkjeks

I går var vi på IKEA { igjen … }. Denne gangen for å finne et skrivebord. Vi fant ikke skrivebordet, men for at turen ikke skulle være helt forgjeves kjøpte jeg en pakke bokstavkjeks. Det er jo både skriverelatert, kreativt og godt. Oppdaget til min store overraskelse at det bare var I-er, K-er, E-er og A-er oppi pakken. Så etter at jeg nettopp innså at jeg vil være en visdomstann fattigere i ettermiddag (!) har jeg prøvd å distrahere meg selv med å lage ord med bokstavkjeks. Og spise noen. Mens jeg fortsatt kan. Til nå har jeg kake, ikke, ake, kai, ai ai, ei, akk og for anledningen ganske passende: Iiiiiik. Nå blir det suppe og yoghurt på menyen fremover. God tirsdag …

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS