Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Branding is our passion

Piece Of Cake fra UniformVimeo.

Sjarmerende videoer fra PR-byrået Uniform om kreativ prosess og filosofi. Jeg fant videoene via OK Great som i tillegg skriver noe bra: Spend some time on your own brand, and people will trust you to spend time on theirs.

Philosophy fra UniformVimeo.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS