Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det er fortsatt mye å oppdage

Jeg liker å tenke på alle mysteriene som foregår der ute i universet. Der ute hvor alt er uendelig svært, hvor Jorda i sammenligning er et ørlite mikroskopisk fnugg. Det får en til å glemme alle de mysteriene som faktisk foregår rett her. Under den samme blå himmelen som du og jeg. Naturen er en evig kilde til mysterier. World Wildlife Fund har i forbindelse med sin 50-årsdag samarbeidet med den britiske dramatikeren Stephen Poliakoff and regissøren Charles Sturridge for å minne oss om nettopp det. Astonish Me er kortfilm om undring og nysgjerrighet, og noen av artene som nylig er blitt oppdaget rundt om i verden. Det er virkelighetsmagi.

Behind the scenes

Stephen Poliakoff and Charles Sturridge on Astonish me fra WWF-UK

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS