Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Rett før stengetid

Jeg går gjennom utstillingen. Det er bare en fyr i IKEA-uniform. Han står ved kjøkkenbenken og nynner til Alanis Morisette. Fascinerende innlevelse. Merker han det selv? Kanskje hjernen er så trøtt at den ikke orker å la være. En dame sitter på en lenestol mellom reolene og holder hendene om en indre verdensborger som ser ut som om den kan bli født i natt. En dame på bussen leser en tykk bok med svarte permer, blar om i nøyaktige bevegelser med lange, tynne fingre. Det gir meg en god følelse. Jeg liker å spionere på folk som leser. Fra sanskrit til Se og Hør. Det er kult når folk er engasjerte og dypt konsentrerte! Da blir jeg nysgjerrig.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS