Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Fisk

Jeg kikker på fine akvarier i dyrebutikker. Bare fordi det er spennende å se. Småfiskene svømmer fram og tilbake i vill ekstase. En større fisk har lange frynser. Som en retro undervannskjole. Jeg ser på undervannsverdenen og de rare plantene som lever og gynger som et kor. Det er da jeg oppdager at jeg selv blir sett på. Fisken svømmer fram og tilbake foran glasset, og setter opp et melankolsk ansiktsuttrykk.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS