Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

To minutter

Jeg er litt svak for kaffereklame. Disse er laget for TINE IsKaffe av McCann og Bredenbekk. Nå er jeg egentlig ikke så stor fan av iskaffe, men ellers kombinerer de flere ting jeg liker: Drodling, håndskrift, kunnskap, læring, trivia, historie, energi, skarphet! Super idé for reklame på et busstopp. Noe å legge øyet på. Kaotisk garnnøste med alt fra Mozart til Lady Gaga: Hvem inspirerte hvem? Fra sushi til Thor Heyerdahl, og norgehistorien på to minutter.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS