Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Fransk presskanne

Tusen takk for alle fine tips om basilikum i forrige innlegg! I dag må jeg bare vise deg en annen nydelig kjøkkenvenn, nemlig min fine, franske presskanne! Den er bare så fin at jeg har lyst til å fotografere den helt til kaffen blir kald. Som du vet er jeg veldig glad i fancy kafékaffe, men det kan man jo ikke drikke hver dag. Så for alle andre dager er det denne som gjelder. Jeg pleier å kjøpe ferskkvernet kaffe i løsvekt, og bare bittelitt om gangen slik at den skal være helt fersk. Mmmmmmm …

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS