Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Cortado

I dag drakk jeg cortado og den så ut sånn som dette. Fancy kaffe gjør meg veldig glad! At så veldig mange absolutt må ha en kreftpinne til kaffen og dampe ut giftig røyk mot meg og min perfekte cortado derimot … Ikke så veldig. Men hva kan man vel gjøre med det? Sette seg i riktig vinkel og håpe vinden ordner resten!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS