Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Å dele liten plass

Cappuccinofrokost og IKEA-poesi. Teksten over fant jeg på en reklameplakat på IKEA. Kommer det fra en buddhistisk guru, eller en tekstforfatter i joggesko? Jeg var jammen ikke sikker. IKEA har mange fine tekster hengende rundt omkring. En annen fin hang over en kommode i varehuset: Ekstra dype skuffer. Får rotete mennesker til å virke som minimalister. Jeg skulle gjerne visst mer om de som skriver disse tingene. Hvor starter det?

Å dele liten plass, betyr å vise respekt, kjærlighet og evne til forandring, og inngå kompromiss.

fine ord! Hvem skulle tro man kunne finne slik poesi på IKEA …

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS