Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Reise

Under the clouds fra Gioacchino PetronicceVimeo.

Noen sier at de elsker å reise. Jeg er ikke en av de som sier det. Reise er bilsyke, eller kink i nakken etter en natt på toget. Det er hjertet som hopper opp i halsen når flyet letter, folk som dytter, kofferter som forsvinner. Kroppsvisitering, og flyplasspersonell som kommanderer deg om å sette kofferten din riktig. Reising er kø til toalettet, skittentøy, fremmed mat og savn etter eget kjøkken. Brudd på rutine, hektisk program, og ikke å vite hvem som sov i denne senga før deg.

Jeg har mer på lager. Men det er også mye bra med reising. Videoen over, som forresten har helt fantastisk lyd, vekker fine følelser i meg om alt det reising også kan være. Reising er også frihet. Det er å ta bilder av et sted der alt er nytt, eksotisk og kanskje tidsbegrenset. Reising er opprøskning, oppfriskning og oppdagelse. Det er å gjøre ting for første gang. Sitte på toget og se en utsikt du aldri har sett før, og havne i situasjoner du aldri har havnet i før. Å reise er å huske. Og kjenne etter. Og legge merke til.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS