Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Dreams Come True

Ny notatbok (fra Kremmerhuset) i retro stil med fine, brune sider. Jeg har en som også er fra Kremmerhuset med spesielt grovt papir. Nesten så man skulle tro at det ikke var ment å skrive på, bare lime i. Men det er veldig fint å skrive på! Jeg liker hvordan det føles som å ha funnet en notatbok fra veldig lenge siden. Men den er helt ny og blank. Og den har to bokmerker.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS