Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Keep Calm and Carry On

For en grå dag. Det er regn og tung stemning. Å se kongen og dronningen tørke tunge tårer under den tv-sendte minnestunden gjorde inntrykk. Jeg leser mange blogger som skriver at de ikke vet riktig hvordan de skal skrive akkurat nå. Det kjenner jeg meg igjen i. Men da blir jeg redd.

Det er vanskeligere å føle seg engasjert nå. Småting virker meningsløse. De småtingene som pleide gjøre meg engasjert. Når skal alt bli som før? Jeg vil vise respekt for de som har omkommet. Samtidig trenger vi et rom hvor det er mulig å fokusere på noe annet. Det lindrer og gir positiv energi. Jeg er redd vi vil gå inn i kollektiv depresjon! Derfor hører jeg på The Beatles. Jeg føler meg alltid trygg av stemmen til Paul og John. Og George. Og Ringo i bakgrunnen. John som synger Imagine all the people, living life in peace, you may say that I’m a dreamer. Og han er kanskje det. Men det gjør oss sterkere. På en sunn måte. Smil og blomster kveler ondskap. Derfor må vi ikke glemme de små tingene som engasjerer oss. Ikke vær redd for å blogge, selv om det virker meningsløst. Grief is the price we pay for love.

Jeg startet dagen med å se It’s Complicated med Meryl Streep, en av mine favorittskuespillere. Hun gjør meg alltid glad. Virker som en super dame! Nydelige visuelle omgivelser, god stemning og varm humor. Nå på slutten av dagen, etter mørket falt på, har jeg tent stearinlys mens regnet trommer på ruta i den nye leiligheten. Vi begynner å få det skikkelig fint her, og det er veldig gøy. Internett er på plass. Og i mikroen lager vi varme epler med kanel. Da dufter hele leiligheten som et fransk bakeri. Jeg har oppdaget en fin blogg, Wit and Whistle med kreativ inspirasjon og mange fine matoppskrifter. Sjekk ut denne kikerter-sandwichen.

Videoen øverst er All You Need Is Love. Først er alt svart-hvitt. Men sakte blir det fargerikt igjen.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS