Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

En dag på Jorda

One Day on Earth – Motion Picture Trailer fra One Day On Earth

Hva skjer overalt i hele verden — akkurat nå? One Day on Earth er et prosjekt som vil samle videoer fra alle land i hele verden, filmet i løpet av en og samme dag for å finne ut mer om hvem vi er. Og for å fange det utrolige mangfoldet av lykke, tragedie og konflikter som utspiller seg på planeten i løpet av en dag. Hva er det som er menneskelig? Jeg liker å se på Jorda på denne måten. Som en prikk i universet. En kjempestor, bitteliten helhet. Du kan lese mer på OneDayOnEarth.com.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS