Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bigtalk

Den fine bloggen Brain Pickings har valgt ut sine favoritter fra Esquire magazine sin intervjuserie What I’ve Learned. Sitatene er hentet fra 300 intervjuer med forfattere, kunstnere, idrettsutøvere, musikere, politikere, vitenskapsmenn osv.

Jeg liker så godt sånn som dette! Kanskje fordi jeg er så kjempedårlig på smalltalk. Dette er nemlig det stikk motsatte. Det er bigtalk! Men det betyr ikke at det ikke kan være humoristisk og lett. Alle har livsvisdom, uansett alder. Det er rett og slett smalltalk om de store spørsmålene. Det smalltalk burde være. Alle tenker på liv, død, makt, penger, kjærlighet og tro. Når jeg kommer over ting som dette blir jeg alltid sittende igjen med en følelse av at mennesker er så like. Vi frykter og håper på det samme. Og vi liker å la oss berøre av historiene til andre mennesker.

«Children teach you that you can still be humbled by life, that you learn something new all the time. That’s the secret to life, really — never stop learning. It’s the secret to career. I’m still working because I learn something new all the time. It’s the secret to relationships. Never think you’ve got it all.» – Clint Eastwood

Se intervjuarkivet her

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS