Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Up in the Air

Jeg liker ikke når flyet letter. De sekundene når fronten peker oppover, og jeg sitter fastspent og særdeles tilbakelent. I et univers som plutselig har skiftet balansepunkt. Det vil aldri føles naturlig! Da konsentrerer jeg meg bare om to ting: Puste. Og lese. Jeg liker å sitte ytterst. Ikke noe vindusplass på meg, jeg vil ha utsikt mot midtgangen, og ikke minst slik at jeg kan gløtte opp på alle menneskene, der vi sitter sammen i denne merkelige, flyvende boksen. Jeg holder meg fast. I boka. Hekter blikket i en av setningene. Og jeg puster inn … og ut … Vi har mistet bakkekontakten. Men jeg kan ikke minste pusten! Det er tungt i lungene. Som om pusten fortsatt tumler der nede på rullebanen, og jeg må suge den inn i meg igjen gjennom nesa. Pust inn … pust ut … Helt rolig … dette går bra … Vi er stabile. Flyet er diagonalt. Pusten er tilbake ombord. På plass i lungene. Og plutselig. Oppdager jeg. At det er … internettheri lufta. Det er like magisk som internett på en båt. Og jeg må være fra 1920-tallet eller noe sånn, men jeg klarer nesten ikke innse at det faktisk er mulig, det begynner faktisk å bli helt vanlig. Men det føles som trolldom. Disse boksene som flyter eller flyr, har redningsvester og livbåter. Og jeg har ikke flyskrekk, men nå forstår jeg endelig de som har det: De bærer bare ikke tanken om å skilles fra internett! Men nå trenger du ikke lenger være redd. De har WiFi.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS