Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Prøv noe nytt i 30 dager

Er det noe du alltid har hatt lyst til å gjøre? Jeg liker idéen om at dagene skal være der uansett, så hvorfor ikke gjøre noe minneverdig ut av dem? Ta et bilde hver dag, skrive dagbok hver dag, eller ikke spise sukker på en måned? Det er oppløftende og motiverende å se at det faktisk er mulig. En super måte å komme i gang med noe du alltid har hatt lyst til å gjøre. Hver dag er spesiell og unik.

Stikkord: , , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS