Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Midnatt på IKEA

Vi kommer akkurat hjem fra Norges vakreste kino etter å ha sett Midnight in Paris som jeg grublet litt over her om dagen. 2for1-tirsdag fra Netcom, og filmen var akkurat så bra som jeg håpet. Nei, vent! Bedre! Jeg kommer ikke over hvor fin den var. Hører rykter om at det er litt delte meninger om denne filmen. Isåfall finnes det to typer mennesker i verden: De som liker Midnight in Paris, og de som ikke gjør det. Gjett om jeg skal kjøpe den på DVD når den kommer ut, og jeg skal se den så mange ganger at jeg tilslutt vil kunne manuset utenat. Jepp.

En annen fin ting: Mens kiosk-køen utenfor var lengre enn evigheten, og jeg satt og tenkte på om lysten på vin var sterk nok til at det ville være verdt det, var det en reklame på lerretet for en finfin, ny film som heter Larry Crowne. Traileren kan du se rett under her. Julia Roberts er som alltid super!

Og en tredje fin ting: Vi har endelig funnet en leilighet! Og vi har ikke bare funnet den, vi er blitt valgt ut til å få bo der. Den er 35 kvm, ikke større enn den vi har nå, antagelig et par kvadratmetre mindre, om noe. Men den er hvit, og ren, og nyoppusset, kjøkkenskuffene har demping, dusjen er blank, og av alle steder i Oslo — faktisk bare rundt 100 meter fra der vi allerede har bodd i 2 år. Et veldig trygt område!

I tillegg er den umøblert, så nå for tiden har jeg den store gleden av å surfe på IKEA.no. Heldigvis har jeg og samboeren min forbausende lik smak, så vi slipper de store konfliktene. Vi har bodd i en mer eller mindre fullt møblert leilighet til nå, så det er herlig med helt blanke ark for første gang. Jeg kjenner hvordan det begynner å klø i fingrene etter å innrede. Og alt det fine kjøkkenutstyret på Åhléns! Til tross for slit, stress, usikkerhet, nerver, oppringninger og kaos rundt flytting, er det ikke mindre forfriskende. Om det så bare skal flyttes til et sted litt lengre ned i gata. Jeg gleder meg sånn!

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS