Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Rødbetkake & musikkoppdagelse

beet cake fra tiger in a jarVimeo / tigerinajar.com

Bakeinspirasjon & videoinspirasjon på en gang. Det sto noe fint i beskrivelsen av denne videoen på Vimeo. Bare hør her: «Baking is a gathering of interesting materials, a mixed medium art piece of sorts, that ends in a cake instead of a canvas.» Fint, sant? Jeg kunne gjerne tenkt meg en hel slik videoserie av oppskrifter med fin musikk, i fine bilder og bevegelser med deilig, hjemmelaga typografi. Filmen er laget av tiger in a jar og filmet med Canon 5D og 7D. Musikken er Babe med Evenings. Du kan høre mer av dem her. Perfekt, herlig & fantastisk. Hva synes du?

Stikkord: , , , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS