Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Melkemannen er på vei, det er for sent å si god natt, så god morgen!

Jeg bare elsker denne sangen! Vi sitter ved kjøkkenbordet ved vinduet, og vi er ikke helt sikre på om det er frokost, lunsj eller middag vi spiser. Døgnet er kanskje ikke snudd, men det er litt forskjøvet. Det er varmt utenfor. Og det er arme riddere. Super søndagsmat. Men det føles egentlig naturlig å snu døgnet om sommeren, så lyst som det er! Enda et av disse tegnene på at kloden dreier stille rundt.

Hva vil du ha på dine arme riddere?

 • Syltetøy (44%, 12 stemmer)
 • Sukker (22%, 6 stemmer)
 • Kanel (11%, 3 stemmer)
 • Is (4%, 1 stemmer)
 • Kesam (4%, 1 stemmer)
 • Ost (4%, 1 stemmer)
 • Honning (4%, 1 stemmer)
 • Bær (4%, 1 stemmer)
 • Ingenting (4%, 1 stemmer)
 • Sirup (0%, 0 stemmer)
 • Banan (0%, 0 stemmer)
 • Annet (0%, 0 stemmer)

27 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS