Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Untitled

Lykke Li – ‘Untitled’ fra Lykke LiVimeo.

Denne videoen ble lansert i januar som promo for Lykke Li-albumet Wounded Rythmes som kom i mars. Jeg har tidligere postet videoen til I Follow Rivers fra samme album. Jeg liker denne stilen! Videoene, coveret. Grunge-aktig, kaotisk og med mange lag og nivåer! Det er i svart/hvitt, det burde føles retro — likevel får jeg en sånn fremtidsfølelse. Jeg vet ikke om der stilen eller artisten. I en annen video (Possibility) på Vimeo kommenterte noen noe som er verdt å dele videre:

a true artist – unpredictable, hypnotizing, sincere

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS